Groeikansen binnen de zorg

Natuurlijk heb je de banen voor het uitzoeken in de zorg. Maar weet jij nog niet precies waar je talenten het beste tot z’n recht komen of heb je juist het gevoel dat je talenten niet goed worden benut? Kom dan werken bij SCIOPENG, want wij leiden jouw talent in goede banen.

Persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en ontwikkelmogelijkheden

SCIOPENG, detacheerder binnen de zorg, weet als geen ander wat verpleegkundigen nodig hebben om binnen dit hectische werkveld goed te functioneren: persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en ontwikkelmogelijkheden. Zowel om te kunnen blijven inspelen op de nieuwste regels en ontwikkelingen als voor persoonlijke groei. En daarmee werk waar je je goed bij voelt.

Naar de zorgvacatures >>

Ons aanbod

Wil jij werken in de zorg, maar alleen als je voldoende afwisseling krijgt en baas blijft over je eigen agenda? Dan heeft SCIOPENG voor jou een mooi aanbod: een vaste baan met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt bij ons in dienst en in overleg ga je voor kortere of langere tijd bij verschillende instellingen aan de slag als zelfstandig projectverpleegkundige. Zo doe je veel ervaring op.

Aandacht en groei

Maar wij bieden meer dan een mooie baan binnen de zorg. Wij creëren een omgeving waar onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en volop kansen krijgen. Door je uit te nodigen voor informatieve bijeenkomsten en uitbundige feesten. Door je te vragen naar je mening en ervaringen. Door samen met jou een ontwikkelplan op te stellen. SCIOPENG zorgt voor uitdagend werk in een omgeving waar je je prettig voelt met volop kansen voor groei.

“Sinds ik via SCIOPENG als verpleegkundige gedetacheerd ben heb ik echt weer lol in mijn werk. Voelde ik voorheen toch vaak de druk van de instelling, waardoor ik meer werk moest verrichten dan ik eigenlijk aan kon, waardoor ik soms het gevoel had onvoldoende aan mijn zorgtaken toe te komen. Nu geef ik weer de aandacht die ik nodig vind om mijn cliënten echt bij te staan. Fantastisch.” Karin, kwaliteitsverpleegkundige

Werkwijze

SCIOPENG gaat op basis van een gesprek bekijken of je inzetbaar bent voor de banen die wij in portefeuille hebben. Ben je een nieuwkomer binnen de zorg, dan onderzoeken we de mogelijkheden voor een traineeship >>. Heb je al de nodige ervaring, dan bekijken we of je nog aanvullende cursussen >> moet volgen. Of je nou een startende of ervaren ervaren verpleegkundige bent, je komt bij SCIOPENG in vaste dienst en samen bekijken we met jou welke opdracht het beste past bij jouw ervaring en ambitie. Ook dan kom je in aanmerking voor aanvullende trainingen en persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken.

zorgvacatures >>

"Graag ga ik met jou in gesprek over jouw groei"

Iris Zwanink