Groeikansen binnen het sociaal domein

Een functie binnen het gemeentelijk sociaal domein betekent dat je mensen die het (tijdelijk) niet redden, ondersteunt en weer op weg helpt. Hierbij spelen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet, de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening (WGS) en de Participatiewet een belangrijke rol. Boeiend en afwisselend werk dat veel betekenis heeft. Maar soms ook werk met behoorlijk wat persoonlijke impact.

Eén van de grootste detacheerders en opleiders

SCIOPENG, één van de grootste detacheerders en opleiders binnen het sociaal domein, weet als geen ander wat jij als gedreven professional nodig hebt om goed te functioneren: persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en ontwikkelmogelijkheden. Zodat je zowel blijvend in kunt spelen op de nieuwste regels en ontwikkelingen als voor je persoonlijke groei.

Naar de vacatures sociaal domein >>

Ons aanbod

SCIOPENG biedt bij onder meer gemeenten en wijkteams door het hele land uitdagende functies voor zowel starters als zeer ervaren professionals op het gebied van:

Naast een vaste baan bieden wij je een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aandacht en groei

Maar wij bieden meer dan een mooie baan binnen het sociaal domein. Wij creëren een omgeving waar onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en volop kansen krijgen. Door je uit te nodigen voor informatieve bijeenkomsten en gezellige feesten. Door je te vragen naar je mening en ervaringen. Door samen met jou een ontwikkelplan op te stellen. SCIOPENG zorgt voor uitdagend werk in een omgeving waar je je prettig voelt met volop kansen voor groei.

“Had ik eerder geweten dat werken op basis van detachering zoveel voordelen heeft, dan was ik niet zo lang bij één gemeente blijven hangen. Ik wissel nu regelmatig van opdracht, waardoor ik veel meer ervaring opdoe. En bij iedere volgende opdracht word ik goed begeleid.” Rutger, Wmo consulent

Werkwijze

SCIOPENG bekijkt op basis van een gesprek of je inzetbaar bent voor de banen die wij in portefeuille hebben. Ben je een nieuwkomer binnen het sociaal domein, dan onderzoeken we de mogelijkheden voor een traineeship >>. Heb je al de nodige ervaring, dan bekijken we of je nog aanvullende cursussen >> moet volgen. Ben je een ervaren professional binnen het sociaal domein, dan nemen we je in dienst en bekijken we samen met jou welke opdracht het beste past bij jouw ervaring en ambitie. Ook dan kom je in aanmerking voor aanvullende trainingen en persoonlijke begeleiding.

vacatures sociaal domein >>

"Graag ga ik met jou in gesprek over jouw groei"

Connie Ruiter