Groei is het doel, aandacht de weg

Wij zijn ervan overtuigd dat jij, of je nou werkt bij een gemeente, zorginstelling of op kantoor bij SCIOPENG, je iedere dag streeft naar tevreden en gelukkige burgers, cliënten, opdrachtgevers en medewerkers. Maar begint geluk niet bij jezelf? Immers je kunt toch ook alleen maar van een ander houden als je ook van jezelf houdt. Maar wat is geluk eigenlijk. Bij SCIOPENG geloven we dat aandacht de belangrijkste pijler van geluk is. Als eerste gaat het om aandacht die je krijgt. Dat is wat je echt ervaart, wat je echt voelt. Pas als je aandacht krijgt, kun je aandacht geven. En van aandacht komt groei. Zonder aandacht groeit niets. Want alleen wie zelf groeit, kan anderen laten groeien.

Groei jij mee met SCIOPENG?

SCIOPENG is een organisatie waar aandacht en groei centraal staan. Voor onze professionals doordat wij afwisselende opdrachten en opleidingen bieden en zo je ontwikkeling in versnelling brengen. Voor de organisaties waar onze professionals werkzaam zijn doordat ze met jouw professionele en persoonlijke aandacht betere dienstverlening en zorg realiseren. En natuurlijk aandacht en groei voor onze interne medewerkers doordat ze continu worden gemotiveerd te gaan voor het beste resultaat waarbij onderlinge kennisuitwisseling, trainingen en doorgroeimogelijkheden tot de dagelijkse praktijk behoren.

SCIOPENG staat voor meer dan werken alleen

Wij zijn ervan overtuigd dat voor volle groei meer nodig is dan een uitdagende baan. Regelmatig een persoonlijk gesprek, goede begeleiding en aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden. Gezellige collega’s, een prettige werkomgeving, lekkere koffie, een gezamenlijke lunch en regelmatig een inspirerende of juist feestelijke bijeenkomst maken de weg naar kantoor een stuk aantrekkelijker. En mocht je specifieke wensen hebben dan valt daar altijd over te praten.

Benieuwd of SCIOPENG jou kan laten groeien? Bekijk dan onze interne vacatures >>

'Groei is het doel, aandacht de weg''

René NoordhofDirecteur