Groei binnen het publiek domein en de zorg

De wereld een klein beetje beter maken. Voor die burger met schuldenproblematiek, voor het gezin met jeugdproblemen, voor die zieke cliënt of gewoon voor een betere en veiligere woonomgeving. Dat is wat onze 350 professionals dagelijks doen bij gemeenten, zorginstellingen en bij zorgverzekeraars. 

Wil jij een baan met toegevoegde waarde?

Ben jij zo’n bevlogen professional. Wil jij de maatschappelijke dienstverlening verbeteren, maar wel met een baan die op jouw lijf geschreven is? Bij een organisatie waar aandacht centraal staat? Dan maakt SCIOPENG voor jou het verschil. We bieden je een dienstverband, waarmee wij je vaste werkgever, opleider én persoonlijk begeleider worden. Zowel voor trainees en starters als voor ervaren professionals. Zodat jij het verschil kan maken voor die ander.

Groei vraagt aandacht, aandacht op alle fronten, zonder aandacht groeit er niets, aandacht is waarmee we ons onderscheiden.

Persoonlijke aandacht

Aandacht is wat je geeft, wat je ervaart, wat je voelt. Wij gaan met jou in gesprek om te horen wat jou drijft, wat je zoekt in je werk. Vervolgens verbinden we jouw talent met uitdagende opdrachten in:

Hierbij profiteer je van de voordelen van detachering: je komt in dienst bij SCIOPENG maar wel met de mogelijkheid om te werken op verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers.

Over groei gesproken

Als professional bij SCIOPENG, wissel je van opdracht en organisatie. Alleen al door de afwisseling maak je snelle professionele groei door. Jouw ontwikkeling stimuleren wij door onze SCIOPENG Academie, waar je volop cursussen en trainingen kunt volgen. Om professioneel up-to-date te blijven, maar ook om je persoonlijk ontwikkeling een boost te geven.

Maar wij bieden meer

Wij nemen onze rol als werkgever serieus. Dus stimuleren wij het contact met andere collega’s van SCIOPENG. Onder meer door interessante bijeenkomsten en gezellige feesten.

“Ik dacht altijd dat je als gedetacheerde volledig op jezelf was aangewezen. Dat je nergens bij hoorde. Maar sinds ik voor SCIOPENG werk, ervaar ik alleen maar voordelen.” Lisa, Jeugdconsulent

Ons Ontwikkelaanbod

Bekijk ons groeiaanbod op de SCIOPENG Academie >> en ons vacatureaanbod >>.