Werken bij SCIOPENG

Natuurlijk kun je met jouw diploma en werkervaring overal aan de slag. Toch kunnen wij bij SCIOPENG voor jou het verschil maken. We leiden je op en verbinden jouw talent met uitdagende opdrachten in de zorg en het publiek domein.

Waarom SCIOPENG

Detachering bij SCIOPENG is meer dan bemiddeling naar passende opdrachten en vacatures, want die zijn er genoeg. Wij doen het anders. We bieden je een dienstverband, waarmee wij je vaste werkgever én opleider worden. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en doet ervaring op met uiteenlopende collega’s, doelgroepen en methodieken. Er is ruimte voor intervisie en begeleiding. Daarnaast zijn er altijd je betrokken en vertrouwde SCIOPENG collega’s. En natuurlijk die informatieve en leuke evenementen die we regelmatig organiseren.

Kom ook bij ons werken, bekijk hier de vacatures!

Werken aan jezelf

Werken bij SCIOPENG betekent werken aan jezelf. Met de cursussen en opleidingen van onze SCIOPENG Academie zorgen we met elkaar dat jij up-to-date blijft. Tegelijkertijd bieden we je de mogelijkheid om door te groeien in je vakgebied, of te verbreden binnen het sociaal domein en de zorg. Bij SCIOPENG blijf je in je eigen tempo in beweging, passend bij jouw keuzes en de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

SCIOPENG “The after movie”.