Traineeship bij SCIOPENG

Een traineeship is een unieke kans voor iedereen met ambitie. Met een contract van SCIOPENG op zak ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid opleidingsprogramma via de SCIOPENG Academie. Je doet dit in een team dat je goed leert kennen. Natuurlijk bieden we je ook leuke evenementen, zoals het Zomerfeest en de Barbecue. Want werken aan een toegankelijk sociaal domein en goede zorg, dat doen we met veel enthousiasme samen.

Open traineeship

SCIOPENG biedt traineeships voor Wmo-consulenten, jeugdconsulenten, klantmanagers werk en inkomen, schulddienstverleners en het verpleegkundig traineeship niveau 4 en 5. Deze traineeships verschillen in opzet en duur.

In alle programma’s staat natuurlijk het praktijkgedeelte centraal. Je doet ervaring op bij een of meer opdrachtgevers, zoals gemeenten, kredietbanken, zorgverzekeraars en de zorginstellingen.

Dedicated traineeship

Voor opdrachtgevers bieden wij ons ‘dedicated’ traineeship. Een innovatieve recruitment oplossing waarin we samen met organisaties werken aan werving, inzet en ontwikkeling van de juiste professionals. Deze trainees gaan direct aan de slag, waarbij we hen intensief coachen bij het realiseren van verbeteringen op de werkvloer. Onze trainees nemen collega’s mee in de ontwikkeling die zij doorlopen, en delen up-to-date kennis en vaardigheden. Na afloop van het traineeship treden zij in dienst van de opdrachtgever en beschikt deze over een groep deskundige en betrokken professionals.

Traineeships Ruimtelijk domein