SCIOPENG deelt werkgeluk en een ballonvaart tijdens Nursing Experience

Als zorgprofessional ben je iedere dag hard in de weer om cliënten een tevreden en gelukkige dag te bezorgen. Maar geluk begint bij jezelf. Want alleen als je zelf lekker in je vel zit, slaag je erin om anderen gelukkig te maken. Maar wat is (werk)geluk eigenlijk? Aan welke knoppen kun je draaien om dit bij jezelf en bij anderen te bevorderen?

Workshop

Tijdens de Nursing Experience op 6 en 7 december geven wij (beide dagen) om 10:30 uur een workshop over de belangrijkste factoren die werkgeluk bepalen aan de hand van recent onderzoek. We kijken samen met jou hoe je je eigen werkgeluk kunt vergroten. En hoe je je met nog meer plezier inzet voor je cliënten.

Ballonvaart

Maar we bieden meer: kans op het maken van een onvergetelijke ballonvaart! Onder het motto ‘op naar de top van werkgeluk’ verloten we beide dagen een ballonvaart voor 2 personen. Weten hoe? Bezoek dan onze workshop en maak persoonlijk kennis op onze stand. Daar vertellen we je ook graag meer hoe wij erin slagen onze medewerkers werkgeluk te bezorgen.