Over ons

SCIOPENG is detacheerder, opleider en adviseur binnen de zorg en het publiek domein. Ondernemend dienstverlener met een sociaal kloppend hart. Wij werken voor en met mensen, met betrokken medewerkers en minstens zo betrokken opdrachtgevers. Dat zie je terug in onze aanpak. Wij investeren in onze medewerkers en in de samenwerking met gemeenten, kredietbanken, zorgverzekeraars en zorginstellingen. Want werken aan een toegankelijk publiek domein en goede zorg, dat lukt niet zonder elkaar.

SCIOPENG heeft meer dan 350 enthousiaste mensen in dienst. En SCIOPENG groeit. Met allemaal betrokken en deskundige professionals staan we je graag te woord. Onze managers en professionals werken vanuit alle regio’s in Nederland omdat we bekendheid met lokale netwerken belangrijk vinden. We zijn dus altijd dichtbij.

Bekijk hier onze mensen.

Sterker door samenwerking!

Het publiek domein heeft de afgelopen jaren te maken gekregen met een omvangrijke stelselwijziging. Deze transformatie vraagt om professionals met veel kennis en ervaring. Driessen Professionals en SCIOPENG leggen zich als specialist toe op de vraag naar specifieke schaarse profielen in het publiek domein. Zo hebben gemeenten en zorginstellingen altijd de beschikking over de beste professionals.

Wil je meer weten over Driessen HRM? Klik hier om naar hun website te gaan.

werken bij SCIOPENG >>