Incompany

Belangstelling voor ons trainingsaanbod maar op zoek naar een incompany training? Ook dat kan bij SCIOPENG. Want alle trainingen en cursussen uit ons aanbod kun je aanpassen aan je persoonlijke wensen. Natuurlijk kun je ook een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen. Daarnaast bieden we specifieke incompany trajecten, zoals de trainingen Motiverende gespreksvoering en Van beschermd wonen naar beschermd thuis. En heb je hulp nodig bij individuele- of teamontwikkeling? Ook daarvoor heeft SCIOPENG de juiste expertise in huis.

Individuele ontwikkeling

Professionals in het sociaal domein kregen er in de afgelopen jaren veel nieuwe verantwoordelijkheden en kennisdomeinen bij. Ontwikkeling van bijbehorende vaardigheden is essentieel, want de rol en het gedragsprofiel van de professional veranderen. Dit is vaak lastig, omdat je als professional eerst oude gedragspatronen los moeten laten voordat je nieuwe patronen kunt ontwikkelen. Hier ligt een grote uitdaging. De ervaren gedragstrainers van SCIOPENG bieden uitkomst en ondersteunen graag bij coaching on the job!
Interesse in coaching on the job vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Teamontwikkeling

Naast de uitvoering van nieuwe taken, is samenwerking binnen en buiten de teams steeds belangrijker. Onze trainers hebben veel ervaring met teamdag(en). Dit is altijd maatwerk en dit leveren wij door te kijken naar de volwassenheidsfase van het team. Een positieve benadering, enthousiasme, werken vanuit de praktijk en respect staan bij onze trainers voorop.
Interesse in een teamontwikkelingstraject vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Intervisie

Bij intervisie staat het reflecteren op het eigen handelen en het leren van de kennis en ervaringen van collega’s centraal. Je deelt persoonlijke voorbeelden met elkaar, met het doel elkaar te helpen. Bij Intervisie is het dus belangrijk dat er een veilig gevoel gecreëerd wordt. Het gaat hierbij om het leren kennen van elkaars kwaliteiten (en valkuilen) en het werken aan vertrouwen tussen teamleden. Je vergroot hiermee de ‘open ruimte’ (bekende ruimte) waarin het team kan werken en je oefent met het geven van feedback.

Onze ervaren begeleiders bieden begeleiding bij de intervisie-bijeenkomsten, gericht op de ontwikkeling van zelfstandige intercollegiale intervisie.

Voorbeelden specifieke incompany trajecten:

Voorbeelden specifieke incompany trajecten:

Interesse?

Bij interesse voor een een incompany traject of coaching on the job kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Het resultaat en opzet van een incompany traject geven we graag samen met jou vorm. Neem gerust contact met ons op via 030-7670016, mail naar incompany@sciopeng.nl. of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen